Sinds kort bieden wij ook de cursus ‘Kraamzorg na kunstverlossing’ aan. Hiermee komen wij weer een stap dichterbij de wens om een compleet pakket aan te kunnen bieden aan de branche kraamzorg.

De inhoud van de cursus is ontwikkeld in samenwerking met verloskundigen en geaccrediteerd door KCKZ. Door een combinatie van e-learning en praktijk kan in een keer de volledige 4 accreditatiepunten behaald worden. Twee andere door het KCKZ verplicht gestelde scholingen, te weten acute verloskunde en EHBO en reanimatie, bieden wij al langere tijd aan. Met de laatste toevoeging kunnen wij al 3 van de 6 verplichte scholingen verzorgen. Door continue ontwikkeling is ons streven om zoveel mogelijk te voorzien in de cursussen die nodig zijn om als kraamverzorgende te (her)registreren. Het voordeel hiervan is:
- Cursussen worden op elkaar afgestemd, dus geen dubbele of tegenstrijdige informatie.
- Één aanspreekpunt voor meerdere scholingen
- Goed gekwalificeerde instructeurs, die meerdere scholingen kunnen geven
- Meerdere cursussen op één dag mogelijk


En als laatste, maar niet onbelangrijk, bij afname van meerdere cursussen kunnen wij natuurlijk een korting geven. Dus ben je geïnteresseerd in deze scholing, of één van de andere mogelijkheden, neem dan contact op met Wilma Borst. Dit kan via de telefoon op 036-7370400 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

logo emergo low

Nieuws

Nieuwe e-learning met ingang van 5 mei

Emergo opleidingen maakt goed gebruik van de veranderde omstandigheden. Doordat alle praktijkcursussen stil liggen hebben we tijd om andere projecten aan te pakken. Waaronder het ontwikkelen van nieuwe cursussen. Maar het belangrijkste is dat wij onze e-learning omgeving een complete facelift hebben gegeven, welke op 5 mei actief zal worden.

Lees meer...

E-learning kindermishandeling voor de kraamzorg

E-learning kindermishandeling voor de kraamzorg
Met ingang van 13 november 2019 is het voor kraamverzorgenden mogelijk
om bij Emergo opleidingen een e-learning kindermishandeling te volgen.
Dit is één van de verplichte onderdelen in de nieuwe
registratieperiode. Ben je geïnteresseerd in deze cursus? Stuur dan
een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:
mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een bericht via ons
contactformulier.

Aanpassing algemene voorwaarden

Met ingang van 10 oktober 2019 heeft Emergo opleidingen zijn algemene voorwaarden gewijzigd.

Lees meer...

Nieuwe richtlijn bij brandwonden door hete vloeistoffen

Nieuwe richtlijn bij brandwonden door hete vloeistoffen.


Met ingang van 20 september 2018 heeft Brandwondenzorg Nederland haar advies voor de behandeling van brandwonden bij jonge kinderen aangepast. Zij adviseren ouders bij brandwonden door hete vloeistoffen niet alleen direct te koelen, maar ook zo snel mogelijk de kleding en luier uit te doen. Dit omdat de hete vloeistof in de kleding en luier trekt en zo de brandwond verergeren. https://nos.nl/l/2251311

Nieuwe cursus:Kraamzorg na kunstverlossing

Sinds kort bieden wij ook de cursus ‘Kraamzorg na kunstverlossing’ aan. Hiermee komen wij weer een stap dichterbij de wens om een compleet pakket aan te kunnen bieden aan de branche kraamzorg.

Lees meer...