Algemene voorwaarden en privacy verklaring

Met ingang van 24 mei 2018 heeft Emergo opleidingen zijn algemene voorwaarden gewijzigd.

Dit in verband met de op 25 mei 2018 van kracht zijnde wet Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG). Deze wet verplicht ons een aparte privacy verklaring beschikbaar te hebben, waarin duidelijk uitgelegd wordt welke gegevens we van onze klanten registreren en om welke reden.

Wat hebben we gewijzigd:
Artikel 12 van de algemene voorwaarden, over het relatiebestand, is verwijderd uit de algemene voorwaarden. In plaats daarvan is onze privacy verklaring aan de website toegevoegd. De rest is ongewijzigd.

logo emergo low

Nieuws

Nieuwe richtlijn bij brandwonden door hete vloeistoffen

Nieuwe richtlijn bij brandwonden door hete vloeistoffen.


Met ingang van 20 september 2018 heeft Brandwondenzorg Nederland haar advies voor de behandeling van brandwonden bij jonge kinderen aangepast. Zij adviseren ouders bij brandwonden door hete vloeistoffen niet alleen direct te koelen, maar ook zo snel mogelijk de kleding en luier uit te doen. Dit omdat de hete vloeistof in de kleding en luier trekt en zo de brandwond verergeren. https://nos.nl/l/2251311

Nieuwe cursus:Kraamzorg na kunstverlossing

Sinds kort bieden wij ook de cursus ‘Kraamzorg na kunstverlossing’ aan. Hiermee komen wij weer een stap dichterbij de wens om een compleet pakket aan te kunnen bieden aan de branche kraamzorg.

Lees meer...

Algemene voorwaarden en privacy verklaring

Met ingang van 24 mei 2018 heeft Emergo opleidingen zijn algemene voorwaarden gewijzigd.

Lees meer...